Uslovi korišćenja

Dobrodošli na OPTIMUM™ web portal. Pri korišćenju OPTIMUM.RS portala SAGLASNI STE DA PRIHVATATE I RAZUMETE USLOVE KORIŠĆENJA I POLITIKU PRIVATNOSTI sa svim ograničenjima, uslovima i okolnostima koji se pojavljuju na ovoj internet prezentaciji.

OPTIMUM.RS zadržava pravo promene sopstvne internet stranice i svojih uslova korišćenja, pravnih obaveštenja i politike privatnosti u bilo koje vreme. Svaki put kada koristite OPTIMUM.RS web portal, preporučuje se da posetite i pregledate važeće uslove korišćenja, pravna obaveštenja i politiku privatnosti koji su vezani za Vašu transakciju i korišćenje ovog portala. Ako niste zadovoljni OPTIMUM.RS web stranicom, sadržajem ili uslovima korišćenja, pravnim obaveštenjma i politikom privatnosti, saglasni ste da je isključivo Vaše pravo da prestanete sa korišćenjem OPTIMUM.RS internet portala.

Neovlašćene izmene, predstavljanje kao druga osoba, korišćenje agenata/posrednika u kupovini ili obavljanje nezakonitih radnji na ovom portalu su zabranjeni.

Za korisnike koji su pravna lica
Specifikacije proizvoda/Boje
Greške u cenama i raspoloživosti proizvoda
Politika cena
Poreska politika
Plaćanje porudžbina
Provera porudžbine
Prihvatanje porudžbine/Potvrda
Ograničavanje količina i/ili porudžbina
Dostava
Povraćaj / reklamacija artikala
Prestanak korišćenja

Za korisnike koji su pravna lica

OPTIMUM.RS web portal je namenjen je prvenstveno profesionalnim kupcima, odnosno pravnim licima iz zemlje i inostranstva što ne isključuje da su svi posetioci dobrodošli radi informisanja i uvida u proizvodni program OPTIMUM doo.

Specifikacije proizvoda/Boje

OPTIMUM.RS će pokušati da prikaže slike proizvoda što verodostojnije. Ipak, ne možemo garantovati da će boje koje vidite odgovarati bojama proizvoda, jer boje delom zavise od vrste i kvaliteta monitora koji koristite. OPTIMUM.RS će se truditi da u što većoj meri obezbedi fabričke specifikacije proizvoda kao i mišljenja korisnika o ponuđenim artiklima.

Greške u cenama i raspoloživosti proizvoda

Greške u cenama i raspoloživosti artikala će biti otklonjene kada se otkriju. OPTIMUM.RS zadržava pravo da otkaže svaku ponudu i ispravi svaku grešku, neispravnost ili propust uljučujuči i greške u vezi porudžbine, sem u slučaju da je je porudžbina potvrđena na naš zahtev sa Vaše strane i da je nakon toga sa Vaše platne kartice skinut novac (odnosno da ste već platili artikle na neki drugi raspoloživ način). Ako niste u potpunosti zadovoljni isporučenim proizvodima, možete ih vratiti u skladu sa pravilima o vraćanju robe OPTIMUM.RS web portala.

Politika cena

Cene proizvoda i usluga su podložne promeni bez najave. Cene koje vide korisnici su VELEPRODAJNE. Osnovne cene na OPTIMUM.RS su izražene u RSD bez zaračunatog PDV-a. Preračunavanje u odgovarajuće vrednosti za druge valute dostupne na portalu se vrši na osnovu trenutne kursne liste NBS. Cene za potvrđene i plaćene porudžbine su garantovane.

Poreska politika

OPTIMUM.RS obračunava i uplaćuje porez na prodate proizvode po važećim zakonima Republike SRBIJE. Ako ste kupac van teritorije ove države proverite mogućnost uvoza i Vaše obaveze po pitanju carine i poreza u svojoj zemlji. OPTIMUM.RS ne odgovara za dodatne troškove koji nastaju iz ovih razloga.

Plaćanje porudžbina

Vašu porudžbinu možete platiti:

  • Uplatom na naš dinarski račun po predračunu avansno ili ako imate potpisan ugovor sa OPTIMUM d.o.o. saglasno uslovima definisanim u ugovoru.
  • PAYPAL servisom u iznosu porudžbine preračunate u EUR po trenutno važećem kursu.
  • BITCOIN servisom u iznosu porudžbine preračunate u BTC po trenutno važećem kursu BTC/DIN na portalu coinbase.com.

Provera porudžbine

Kada poručite artikle koristeći našu korpu, proverićemo telefonom informacije koje ste nam dali. Zadržavamo pravo da odbijemo bilo koju porudžbinu i/ili da ograničimo količinu bilo kog proizvoda u porudžbini bez objašnjenja. Ako je Vaša porudžbina odbijena, pokušaćemo da Vas kontaktiramo putem email poruke na adresu koju ste uneli pri registraciji.

Prihvatanje porudžbine/Potvrda

Slanje i prijem elektronske potvrde porudžbine na Vašu email adresu ne podrazumeva naše prihvatanje porudžbine, niti podrazumeva našu konačnu ponudu. OPTIMUM.RS zadržava pravo da u bilo koje vreme posle elektronske potvrde Vaše porudžbine prihvati ili odbije porudžbinu iz bilo kog razloga, sem ukoliko ista nije telefonom verifikovana i legalno plaćena.

Ograničavanje količina i/ili porudžbina

OPTIMUM.RS može, po svom nahođenju da ograniči ili odbije da isporuči naručene količine proizvoda kupljene za ličnu upotrebu ili za preduzeće u delu ili po kompletnoj porudžbini. OPTIMUM.RS takođje zadržava pravo da odbije bilo koju Vašu porudžbinu. U slučaju da unesemo promene u porudžbinu, kontaktiraćemo Vas direktno na neki od telefona koje ste uneli prilikom registracije.

Dostava

Svi proizvodi i porudžbine naručene preko OPTIMUM.RS su uslovljene dostupnošću proizvoda i biće dostavljene besplatno našim vozilom kupcu na teritoriji Srbije koliko vrednost porudžbine prelazi 2.000 RSD, Uz porudžbinu dobijate račun za kupljene proizvode.

Povraćaj / reklamacija artikala

Na isporuke napravljene preko OPTIMUM.RS web portala imate pravo na povraćaj ukoliko ste dobili robu koja ne odgovara po vrsti, kvalitetu i količini ukoliko nas o tome obavestire u roku od 7 radnih dana od kada dobijete pogrešno isporučenu robu.

Prestanak korišćenja

OPTIMUM.RS može u bilo koje vreme, po svom pravu i potrebi deaktivirati Vaš nalog ili Vam ograničiti pristup i korišćenje OPTIMUM.RS web portala. Smatrate se lično odgovornim za sve porudžbine napravljene pre uskraćivanja prava na korišćenje. OPTIMUM.RS zadržava pravo da promeni, suspenduje ili prekine pristup nekim ili svim sadržajima OPTIMUM.RS web portala u bilo koje vreme i bez prethodne najave.

**Poslednja revizija ovog dokumenta objavljena: 28.06.2015.

 

Top
Memoris Starr premium quality Penac Vinson